mecanizados ungido

Taller de mecanitzat

Taller de mecanizado

Taller de mecanitzat a Sentmenat, Barcelona

Atenció personalitzada, treballs a mida, professionalitat i bon servei. Aquestes són les pautes que guien la tasca que diàriament desenvolupem a Mecanitzats Ungido i la raó per la qual cada vegada més clients confien en el nostre taller de mecanitzat a Sentmenat.

Ens avalen més de dues dècades dedicades a aquest sector tan especialitzat. Vam començar a operar sota el nom de Mecanitzats Ungido l'any 1999, després d'una experiència prèvia en una altra empresa fundada l'any 1992. Un dilatat bagatge professional que ens permet conèixer a la perfecció les necessitats d'aquesta àrea d'activitat.

Com taller de mecanitzat estem preparats per dur a terme, amb totals garanties, la mecanització de peces per maquinària de qualsevol tipus. Treballem sobre plànol. En cas que el client així ho requereixi, també podem encarregar-nos d'instal·lar els equips amb els quals treballem i de reparar-los. Ens adaptem a les seves necessitats, amb l'objectiu de donar el millor servei possible.

Estem a la disposició d'enginyeries i empreses de construcció de tot tipus de maquinària (empaquetat, alimentació, automoció, arts gràfiques...). Contacti amb nosaltres i sol·liciti pressupost sense compromís pels seus projectes de mecanitzat de peces; a Mecanitzats Ungido estarem encantats de poder atendre'l.

 

Mecanizados Ungido

  C/ Notari Jesús Led, 2B - Nave 11 (Polígono industrial Can Clapers),
Sentmenat, 08181, (Barcelona)

  93 715 06 21